Грабежи над деца посред бял ден в столицата. Три нападения

...
Грабежи над деца посред бял ден в столицата. Три нападения
Коментари Харесай

Уличен терор: Само за два дни нападнаха и ограбиха три пъти деца в София ВИДЕО

Грабежи над деца измежду бял ден в столицата. Три набези за два дни от незнайни лица и закани за побой за взимане на пари, съобщи Нова телевизия.

Затова алармира родител на едно от потърпевшите деца, което е нападнато в региона на подлеза на метростанция „ Вардар”.

„ Синът ми излезе на разходка и минавайки през метростанцията бе атакуван от момче. Той е застрашен, че в случай че не си даде парите ще бъде пребит. Точно тогава е нямало очевидци на случилото се “, споделя майката на един от учениците. Детето е имало 5 лева в него.

Жената споделя, че е подадена тъжба и органите на реда работят по случая.

„ Синът ми подава сигнал на 112. Когато екип на Министерство на вътрешните работи се отзовава, взима сина ми и стартират да обикалят региона, с цел да се опитат да видят причинителя “, прибавя майката.

Тя споделя, че това е второ нахлуване над сина й. Миналата година той е атакуван от трима причинители.

Жената споделя, че след неин пост в обществените мрежи с нея се свързват родители, които споделят за набези над децата им. В същия ден, когато е нападнато 12-годишното момче, само че часове по-късно - в същия регион Илинден край учебно заведение "Хенри Форд " е ограбено дете, на което са му взети слушалките, тъй като не е имало пари в себе си. Друга майка й споделя, че предният ден 10-годишното й дете е било нападнато наоколо - в квартал "Гевгелийски ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР