Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова нарече истерична реакцията

...
Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова нарече истерична реакцията
Коментари Харесай

Захарова: Белият дом изпаднал в истерия след интервюто с Путин

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова назова " истерична " реакцията на Белия дом и Държавния департамент след интервюто с руския президент Владимир Путин на журналиста Тъкър Карлсън, съобщи ТАСС.

" Руският външен министър Сергей Викторович Лавров един път сподели преди няколко години, че има игра, наречена Chicken [game] на британски - кой ще мигне пръв. В този случай американците мигнаха и по-късно замигаха - това е феноменално ", сподели Захарова. 

" Реакцията им е толкоз показателна за фалшивостта на техния метод, че, почтено казано, е невероятно да се повярва. Вижте, те са в нервност - Белият дом, Държавният департамент, всички водещи медии крещят едно и също: „ Не гледайте и дано американски журналист да не взема изявленията “, сподели Захарова в изявление за вестник „ Известия “ във връзка Деня на дипломатическия служащ.

Тя акцентира, че сходна реакция отхвърля един път вечно всевъзможни опити на Съединени американски щати да си придадат функционалността на морално мерило. Захарова сподели, че преди няколко седмици американски публицист от чилийски генезис, само че с американско поданство, „ е бил малтретиран до гибел в подземията на киевския режим “ на президента на Украйна, който „ се финансира от Белия дом от А до Z ".  " И американските публични лица не споделиха нищо. Казаха единствено, че не наблюдават това. Това е двукратно самоизобличение на американските елити ", добави Захарова.

Тя също по този начин обърна внимание на обстоятелството, че представителите на гражданското общество не са подкрепили своя публицист в този случай, тъй като не харесват съдържанието. " Това е единственото нещо. И това е още по-лошо за Щатите, тъй като те постоянно са говорили за плурализъм. А плурализмът, многообразието на отзиви е основата на демокрацията. Тук всичко е изложено на показ ", акцентира Захарова.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР