Говорителят на руското МВнР Мария Захарова определи като „цирково шоу“

...
Говорителят на руското МВнР Мария Захарова определи като „цирково шоу“
Коментари Харесай

Захарова определи като цирково шоу думите на Мей за руско участие в отравянето на Скрипал

Говорителят на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова дефинира като „ цирково шоу “ заявката на английския министър председател Тереза Мей за съветско присъединяване в отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал, предава ТАСС.
„ Това е цирково шоу в английския парламент “, акцентира представителят. „ Изводът е явен – още една осведомителна и политическа акция, учредена на провокация “, добави Захарова.
„ Преди да бъде съчинена друга приказка, дано в Лондон да разкрият какво стана с следствията към Александър Литвиненко и Борис Березовски “, добави още представителят на Москва.
Мей съобщи пред английския парламент, че " е доста евентуално Русия да е виновна за осъществения акт против Сергей Скрипал и неговата щерка Юлия “. Министър-председателят разкри пред законодателите в Лондон, че военният газ, с който при започване на март бе токсичен Скрипал, е от вид, създаден в Русия, съобщи Фокус.
Министър-председателят даде на Москва време до четвъртък, с цел да разкрие елементи по отношение на програмата за създаване на газа " Новичок " пред Организацията за възбрана на химически оръжия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР