Говорителят на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Говорителят на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

Песков заговори за вечна война

Говорителят на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, който е търсят от Международния съд в Хага, Дмитрий Песков  е предизвестил представители на съветския културен и политически хайлайф, че войната в Украйна ще се проточи.

Това написа The Guardian в своя публикация, отдадена на това по какъв начин Путин се готви за " безкрайна война " със Запада на фона на проточилото се навлизане в Украйна.

Според източника на изданието представителят на Кремъл е направил предизвестието по време на вечеря, състояла се в дома на почитан съветски служител през декември 2022 г. 

" Предполагам, че очаквате да кажа нещо. Всичко ще бъде доста по-тежко. Това е доста, доста за дълго. ", споделил Песков, приготвяйки се да вдигне тост. Това се случило в подтекста на изразените пожелания на другите посетители, изразили вяра за мир и завръщане към естествения метод на живот.

По данни на изданието думтите на Песков развалили настроението на гостите,  които в частни диалози се изказвали против войната: " Беше неприятно да се слуша речта му. Беше ясно, че той предизвести, че войната ще остане с нас още дълго време и ще би трябвало да сме подготвени за това. "  

До момента самият Песков не е коментирал публикацията в The Guardian.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР