Говорителят на президента на Русия Дмитрий Песков заяви в понеделник,

...
Говорителят на президента на Русия Дмитрий Песков заяви в понеделник,
Коментари Харесай

САЩ не информирали Русия за ударите над Ирак и Сирия

Говорителят на президента на Русия Дмитрий Песков съобщи в понеделник, че Съединени американски щати не са уведомили Русия за въздушните удари, които Вашингтон извърши по отношение на обекти в Ирак и Сирия през миналия уикенд.
Песков означи, че Русия гледа положително на всички дейности, които са предопределени за унищожаване на " терористите ", само че " всевъзможни дейности, водещи до дестабилизация на обстановката, могат да бъдат оценени единствено негативно ", акцентира БНР.
Неговото изказване е реалност, откакто в неделя съветският президент Владимир Путин благодари на американския си сътрудник Доналд Тръмп за съдействието за попречване на тероризма чрез шерване сред двете страни на разследващи данни.
Руски медии оповестиха, че президентът на страната Владимир Путин е беседва по телефона през уикенда с американския си сътрудник Доналд Тръмп и му е благодарил за съдействието в предотвратяването на тероризма. Самият телефонен диалог е била проведен по самодейност на Русия. В изказването на Кремъл се показва, че разследващите данни, които Вашингтон е споделил с Москва, са помогнали за попречване на терористични офанзиви в Русия.
Междувременно представителят на външното министерство на Иран Абас Мусави съобщи в понеделник, че офанзивите на Съединени американски щати против сили на групировката " Катаиб Хизбула " са образец за " поддръжка на тероризма ".
Освен това той добави, че Вашингтон ще би трябвало да се оправи с " последствията " от своите дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР