Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли спекулациите относно здравословното състояние

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли спекулациите относно здравословното състояние
Коментари Харесай

Песков: Стига сте спекулирали със здравето на Путин. Всичко му е наред

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли спекулациите по отношение на здравословното положение на президента Владимир Путин и съобщи, че той е здрав и в добра форма, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Абсурдна машинация " са догатките, че президентът употребява двойници, добави Песков.

" Всичко е наред с него и това още веднъж е поредна подправена вест ", акцентира той.

Репортери зададоха въпроси на представителя по отношение на здравословното положение на Путин, откакто в съветски канал в " Телеграм " беше оповестено известие без посочен източник, че президентът е имал сериозен здравословен проблем през вчерашния ден вечерта и то бе препредадено от западни медии.

Песков се засмя в отговор на следващо питане по отношение на двойниците на Путин и отхвърли президентът да ги употребява.

" Това спада към категорията на неуместните осведомителни измами, които редица медии разискват със забележителна непримиримост. Това провокира само усмивка ", сподели той.

Путин, който е фен на джудото и от дълго време се показва като " мъж на действието ", навърши 71 години на 7 октомври, отбелязва Ройтерс. Той поддържа натоварен график на срещи и обществени прояви, доста от които се излъчват по малкия екран. Миналата седмица той посети Китай, а на връщане спря в два съветски града.

В изявление през 2020 година Путин отхвърли появили се от дълго време клюки, че употребява двойници, макар че по думите му в предишното му е било предлагано да прави това от съображения за сигурност.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР