Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) провежда пресконференция

...
Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) провежда пресконференция
Коментари Харесай

Относно Как да обичаш своя несъществуващ черен син: неистория за Мат Гец и Майк Джонсън

Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) организира конференция в Капитолия на Съединени американски щати във вторник, 7 ноември.

В основата си членовете на Конгреса са просто реализатори. Те са артисти, чиято работа е да убедят гласуващите, че те са тяхното висше морално аз. За някои е елементарно, а за други... е, даже концепцията да бъдеш благодетелен, почтен, морално обективен човек е сложна за преглъщане.

Моралът, танцът: сходно на танго безредие, което включва да бъдеш почтен, иден и общо взето всички неща, които републиканците не са.

И това ни води до цветнокожия наследник като театрален атрибут, който нормално работи по следния метод: Бъдете бял политик, най-вероятно мъж, и изчакайте, до момента в който цветнокож човек в Конгреса отбелязва, че не познавате компликациите да бъдеш (въведете раса) в Америка и по-късно да гледате по какъв начин афектираният бял конгресмен държи своето „ осиновено “ дете като меч или показалка.

Всичко е доста театрално. Разбира се, този наследник в действителност няма да бъде осиновен. И, несъмнено, ще бъде мъчно да се разбере същинската връзка на сина с въпросния политик, само че това не е попречило всичко да се случи към този момент.

Наричам го „ дърпане на Гетц “, на името на представителя Мат Гец ( R-Fla.) и хипотетично осиновения му наследник Нестор — който има татко с цялостен гъз (който не е Гетц) и в никакъв случай не е бил осиновен.

Сега можете също да го наречете „ дърпане на Джонсън “.

Нека обясня.

Годината беше 2020 година и гибелта на Джордж Флойд беше раздрала расовия тегел на Америка, когато малко известният представител Майк Джонсън (R-La.) даде изявление за PBS, в което означи, че убийството на Флойд от полицейския чиновник в Минеаполис Дерек Шовин е „ акт на ликвидиране “. След това Джонсън добави, че черният му наследник Майкъл му е оказал помощ да разбере същински расизма в Америка.

Щеше да бъде групов въздих, в случай че някой по това време знаеше кой, по дяволите, е Майк Джонсън. Но никой не познаваше политика и, което е по-важно, никой не го интересуваше. И по-късно, защото републиканците в Камарата не можаха да се съберат, незнайният представител от Луизиана стана представител на Камарата. Точно по този начин — идващият по ред, в случай че нещо в миналото се случи с президента и вицепрезидента.

И тъкмо по този начин, публицистите се разровиха из всеки звуков клип, който Джонсън в миналото е правил, и това, което откриха, беше следното: Той е доста закостенял християнин и южен баптист, който ненавижда абортите и гей правата. Той също по този начин отхвърля изборите, който неуморно се опитваше да анулира изборите през 2020 година, за които всички, в това число християнският Бог, знаят, че са извоювани от Джо Байдън.

О, и тогава те откриха клипа, в който Джонсън допуска, че е имал осиновен черен наследник. Но знаете ли какво не съумя да открие пресата? Снимка на Майкъл в фамилните фотоси на Джонсън. Няма информация за сина, за който Джонсън твърди, че му е оказал помощ да разбере, че биологичното му дете Джак ще има доста друг път от Майкъл.

„ Тъй като Майкъл е черен американец, а Джак е бял кавказец, те имат разнообразни провокации ”, каза Джонсън през 2020 г. „ Синът ми Джак има по-лесен път. Той просто го прави. ”

Оказва се, че преди години, когато Джонсън и брачната половинка му са били младоженци, те са приели младеж Майкъл. Джонсън загатва прекарването като нещо като „ Сляпата страна “. (Да се ​​надяваме, че Джонсън има поради подправената версия на кино лентата, а не същинската, в която спортистът Майкъл Охър е научил това и фамилията, което твърди, че има най-хубавия му интерес в сърцето, както се твърди.)

Въпреки неналичието на публично Съобщава се, че в процеса на осиновяване Майкъл е живял с Джонсън, които също ще имат четири биологични деца. И до момента в който Майкъл по-късно щеше да твърди, че Джонсън го е държал отвън пандиза и по верния път - той ще завоюва своя GED и ще приключи стратегия на Job Corps, макар незначителните конфликти със закона - Джонсън също ще завоюва нещо.

В Майкъл в този момент имаха щит и меч против гласуването за правата на чернокожите. Джонсън уточни Майкъл като причина да не поддържа репарациите. Джонсън също е приказвал от името на Майкъл, защото наподобява знае какво би желал Майкъл да направи - макар че Майкъл в този момент е 40-годишен мъж, който живее в Лос Анджелис, има четири свои деца и може да приказва за себе си.

„ В показанията си по отношение на расовите компенсации пред подкомисия на правосъдния комитет господин Джонсън сподели, че Майкъл също се е противопоставил на компенсациите, тъй като опонират на „ значима традиция за разчитане на личните сили “, оповестява. < /p>

Това е удобството да имаш изкуствено осиновен цветнокож наследник. Той става трансформируем - легенда, предизвестие, предупредителна история, притча, само че в никакъв случай изцяло пълноценно живо създание. И не ми казвайте нелепостта „ Те държаха Майкъл надалеч от фамилните фотоси, с цел да защитят анонимността му “, като че ли Джонсън желаят той да живее безразличен живот. Ако казусът е подобен, може би спрете да го възпитавате. Няколко дни откакто Джонсън завоюва новата си роля на представител,  не просто откри Майкъл, само че го интервюира, откри всичките му фотоси и научи, че Майкъл няма какво да каже с изключение на блестящи неща за семейство Джонсън.

„ Винаги съм се чувствал обичан, като че ли съм част от тяхното семейство “, сподели Майкъл DailyMail.com. „ Те бяха до мен, когато бях загубен и в най-дълбоките долини, и знам, че от време на време беше мъчно непрекъснато да помагаш на някого, който не постоянно се справяше вярно. Благодаря на Бог от самото начало, че им даде силата, търпението и непоклатимата религия, които ме въодушевиха да се оправя по-добре и да бъда по-добър. Всички сме гледали този филм преди.

Помните ли Нестор, за който Гетц сподели, че е осиновил единствено с цел да научат всички, че в никакъв случай не е имало осиновяване? Спомняте ли си по какъв начин беше показан като? Тогава научихме, че Гец в миналото е излизал със сестрата на Нестор и е твърдял, че връзката му с Нестор е толкоз специфична, че той е траял един тип менторство с него? Е, не чухме за това хипотетично осиновяване, до момента в който Гец не се нуждаеше от някой, който да се изправи и да показва, с цел да показва, че той също има дял в битката против полицейската грубост и цветнокожите.

Беше надалеч обратно в предходната година на 2020 година (по предписание всички минали години са години, които бихме желали да забравим) и след това-Rep. Седрик Ричмънд (D-La.) организираше съд по време на чуване на правосъдната комисия на Камарата на представителите. Той се опитваше да изясни на сътрудниците си, че има обезверена потребност от промяна в полицията, защото ченгетата са се трансформирали в „ непосредствена опасност “ за чернокожите.

„ Хората умират, до момента в който приказваме “, каза той. „ Не се интересувам да се движа със скоростта на охлюв. Не се интересувам от омекотен законопроект, който не постанова нищо. “

Ричмънд загатна сина си и страха, който изпитва като татко.

След това Гец продължи да постепенно върви — прекъсва го, знаейки, че има Нестор в ръкава си. Гетц попита дали Ричмънд загатва, че никой от представителите няма цветнокожи деца.

„ Мат, Мат, стой. Нямам желание да се отбивам от цвета на нашите деца “, отговори Ричмънд. „ Не става въпрос за цвета на вашите деца. Става дума за черни мъже, черни хора по улиците, които биват убивани. И в случай че някой от тях е вашето дете, аз също се безпокоя за него и явно съм по-загрижен за него, в сравнение с за вас. “

„ Извинете, вие претендирате по-загрижен ли си за фамилията си от мен? “ Гец сподели, изкрещявайки: „ Кой, по дяволите, си мислиш, че си? “

И това е, което подправеното осиновено цветнокожо дете дава на членовете на Конгреса: задоволително залог в борбата за животите на чернокожите не да наподобява расистко, само че не е задоволителна инвестиция, с цел да промени фактически политиката или да гласоподава за възстановяване на цветнокожите. Нестор е кубински преселник, само че Гаец е дал своя вот срещу съвсем всеки законопроект за имиграцията и даже е внесъл законопроект, който желае „ незаконните чужденци “ да бъдат депортирани в основата на пандемията.

Защита на американските жители по време на изключителни обстановки посредством намаляване на Законът за имиграционната рецесия или Законът за ПАНДЕМИЯ (никой не обича акроним като член на Конгреса) ще упорства „ чужденците, арестувани по време на национално изключително състояние “ да бъдат депортирани, даже в случай че задържането им е почнало преди експлоадирането на COVID-19.

Всичко е акт - всичко. Просто муден театрализъм от безсърдечни десни политици, които избират неискрено да имитират грижа, в сравнение с фактически грижа. Защото в действителност грижата значи, че не можете да си затваряте очите за страданието и за какво да го вършиме, когато можете просто да се държите по този начин, като че ли имате сърце?

Вижте коментарите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР