Говорителят на израелските отбранителни сили подполковник Йонатан Конрикус каза във

...
Говорителят на израелските отбранителни сили подполковник Йонатан Конрикус каза във
Коментари Харесай

Израел: 600 хиляди са напуснали северната част на Газа

Говорителят на израелските отбранителни сили подполковник Йонатан Конрикус сподели във вторник, че повече от 600 000 палестинци са били евакуирани от северната част на Ивицата Газа на юг. Конрикус добави, че " още няколкостотин хиляди " цивилни " би трябвало да си тръгнат ".

" Мисля, че колкото повече време минава, толкоз повече хора осъзнават, че това е най-хубавият вид, в случай че желаят да останат в сигурност ", сподели той.

Конрикус също упрекна " Хамас ", че предотвратява евакуацията на цивилни и ги употребява като " живи щитове ".

Самият Израел изтегля жители от 20 обитаеми места в северната част на страната, сподели Конрикус, добавяйки, че мярката е взета, " с цел да се подсигурява, че цивилните няма да се окажат на бойното поле ".

В понеделник Израелски отбранителни сили оповестиха проекти за евакуация на 28 селища, ситуирани в линия с широчина към 2 км покрай границата с Ливан.

Припомняме, че макар апелите на Египет и други страни, в това число Съединени американски щати, както и на интернационалните организации,, свързващ линията Газа и Египет, откакто получи повреди вследствие на израелски въздушни удари.

, че дейностите на Израел в Газа към този момент може да са нарушили интернационалното право , като той акцентира нуждата Европейски Съюз да продължи да финансира палестинската власт след.
 Израел и Организация на обединените нации спорят има ли филантропична рецесия в линията Газа
Израел и Организация на обединените нации спорят има ли филантропична рецесия в линията Газа

Ток и вода имало в южната част на региона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР