Говорителят на германското правителство Щефен Зайберт допусна, че Алексей Навални

...
Говорителят на германското правителство Щефен Зайберт допусна, че Алексей Навални
Коментари Харесай

Немското правителство допуска версия за отравяне на Навални

Говорителят на немското държавно управление Щефен Зайберт позволи, че Алексей Навални би могъл да е токсичен.
" Беше ясно, че след идването му би трябвало да бъдат подхванати ограничения за сигурност, защото приказваме за пациент, за който се позволява известна възможност, че е жертва на опит за отравяне. В разговора сред ведомствата беше решено тази задача да бъде трансферирана на федерално равнище. Федералното ръководство на престъпната полиция има правно съображение за това ", сподели Зайберт.
 Германия се нуждае от повече информация по случая с Навални Германия се нуждае от повече информация по случая с Навални
Германия се нуждае от повече информация за случая с съветския опозиционен политик Алексей Навален, преди да може да каже дали е бил отрове...
Самолетът, с който Навални хвърча от Томск за Москва, на 20 август незабавно кацна в Омск. Причината беше внезапно утежняване на здравето му. Блогърът беше незабавно приет в болница. В събота, 22 август, Навални бе откаран в болница в Берлин, като сега е в кома.
Руските лекари сложиха диагноза нарушаване на обмяна на веществата провокирало внезапен спад на кръвната захар. А отравянето, за което допусна прессекретаря на Навални, Кира Ярмиш, бе единствено една от вероятните аргументи, предава РИА Новости, представени то БГНЕС.
 
Всичко по случая с Навални - вижте
 Ще се възвърне ли Навални, откакто в Русия споделят, че не е токсичен? Ще се възвърне ли Навални, откакто в Русия споделят, че не е токсичен?
Здравословното положение на Алексей Навални ще зависи от това какъв брой бързо и тъкмо ще му бъде сложена вярната диагноза и извършено...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР