Говорителят на държавното обвинение изрази недоумение как прокуратурата е изолирана

...
Говорителят на държавното обвинение изрази недоумение как прокуратурата е изолирана
Коментари Харесай

Сийка Милева: Прокуратурата разбра от медиите, че гоним руски дипломати

Говорителят на държавното обвиняване изрази неразбиране по какъв начин прокуратурата е изолирана от сходна огромна акция против съветския шпионаж в страната

"Българската прокуратура научи от медиите през вчерашния ден, че от страната ни ще бъдат експулсирани 70 съветски дипломати. "

Това заяви представителят на държавното обвиняване Сийка Милева. Тя бе безапелационна, че до този миг прокуратурата не разполага с никаква публична информация по горещия случай, предава.

"Не са получавали и информация от специфичните служби за несъвместима активност от страна на въпросните дипломати против националната ни сигурност ", добави Милева.

Буди неразбиране, че държавното обвиняване е изолирано от сходна огромна акция против съветския шпионаж в страната. Според източници от службите не е наложително присъединяване на прокуратурата в сходна интервенция. Но специалисти регистрират като сериозен пропуск от институционална позиция, че не е свикано и извършено съвещание на Съвета по сигурност, преди Кирил Петков да разгласи решението.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР