Говорителят на британското външно министерство Андрю Мичъл каза пред депутатите

...
Говорителят на британското външно министерство Андрю Мичъл каза пред депутатите
Коментари Харесай

Великобритания готова да доставя помощ в Газа по суша, но и по море и въздух

Говорителят на английското външно министерство Андрю Мичъл сподели пред депутатите за проектите на Англия да изпрати спомагателна помощ на Ивицата Газа , цитира думите му Би Би Си.

Той сподели, че Англия обмисля потреблението на въздушни и морски доставки за изпращане на повече филантропична помощ, в това число през своите бази в Кипър .

" Ние също призоваваме израелското държавно управление да разшири достъпа до филантропична помощ, в това число през пункта " Рафах ", и да отвори пропускателния пункт " Керем Шалом " ", сподели Мичъл.

" В момента нашата оценка е, че сухопътният маршрут е най-жизнеспособният и безвреден метод за снабдяване на филантропична помощ за Газа в нужните количества, само че ние също обмисляме разновидности по въздух и море, в това число през нашите бази в Кипър ", посочи Андрю Мичъл.

, откакто разногласията по отношение на процедурите за инспекция на помощта и с Газа оставиха филантропичните доставки блокирани в Египет.

Пунктът " Рафах " сред южната част на Газа и Египет е единственият кулоар , през който израелците . Другите контролно-пропускателни пунктове в Ерез и Керем Шалом сред линията Газа и Израел бяха затворени от израелските сили при преди две седмици.
 826 души с непознати паспорти са минали от Газа през
826 души с непознати паспорти са минали от Газа през " Рафах "

Това е най-големият брой непознати жители, които са съумели да се изтеглят за ден
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР