Говорителката на руското Външно министерство Мария Захарова се изяви в

...
Говорителката на руското Външно министерство Мария Захарова се изяви в
Коментари Харесай

Мария Захарова написа песен. На английски е!

Говорителката на съветското Външно министерство Мария Захарова се изяви в ненадейно амплоа. Тя написа ария на британски, оповестява Лента.ру. Захарова сътвори текста към парчето June Song на известната певица Люся Чеботина.

Дипломатката споделя пред РИА " Новости ", че е написала стиховете преди известно време, само че не е намирала подобаващ реализатор, който да ги изпее. " Знаех по какъв начин желая да звучат. И внезапно тази пролет чух гласа на Люся и разбрах, че може да се получи ", споделя тя. Захарова и Чеботина не са се познавали преди този момент. Двете са се срещнали и след прослушване на демозаписа " всичко се е уредило ".

Захарова, която е гневен бранител на политиката на Кремъл, отговори и на въпроси за какво песента е написана точно на британски. " Емоциите идват в този тип и с тези думи, в който идват. Така се случи. Моят персонален принос към " импортозаместването " (създаването на " съветски Макдоналдс " и т. н.).


Преди дни Мария Захарова сподели положително познаване на англосаксонската известна просвета в рецензията си към българския министър председател в оставка Кирил Петков. " Премиерът на България упрекна за своето събаряне от поста трима политици и съветският дипломат. В листата на отговорните липсват Батман и Жената-котка ", сподели тя, намеквайки за известните американски комиксови герои.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР