Говорителката на прокуратурата разкри какво е съдържал колажът, заради който

...
Говорителката на прокуратурата разкри какво е съдържал колажът, заради който
Коментари Харесай

Ето какво е имало на отвратителния колаж, заради който ученици се клаха в Надежда

Говорителката на прокуратурата разкри какво е съдържал колажът, поради който момче закла връстник в столичния квартал " Надежда ". Тя съобщи, че главата на агресора е била инсталирана върху тялото на мъж, участващ в хомосексуална сцена, заяви Блиц.

``
реклама

Арнаудова призна, че публикуваният в обществените мрежи клип в действителност е втори. Тя добави, че устройството, с което са направени видеата, е непринудено предадено на полицията. Говорителката добави, че все още момчето са намира в ареста.

" С него са извършени доста беседи. Той удостоверява за осъщественото, твърдеейки че е бил провокиран. Днес прокурорът по делото ще повдигне обвиняване на лицето, като най-вероятно то ще бъде за опит за ликвидиране. Наказанието за това закононарушение би било по-леко поради възрастта на причинителя ", сподели тя.

Вчера следобяд 15-годишен юноша наръга неведнъж собствен връстник във вход на жилищна постройка в ж.к. " Надежда " в столицата. Пострадалият бе откаран в тежко положение в болница. Въпреки огромната кръвозагуба лекарите са направили животоспасяваща интервенция, а прогнозите за младежа са положителни. Агресорът пък минути след закононарушението се е похвалил пред момчета на улицата. Той е бил полугол и облян с кръв. Носел е оръжието на действието и го е посочил на останалите. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР