Говорителката на президентската администрация Джен Псаки потвърди нейния ангажимент да

...
Говорителката на президентската администрация Джен Псаки потвърди нейния ангажимент да
Коментари Харесай

Планират закриване на затвора в Гуантанамо

Говорителката на президентската администрация Джен Псаки удостовери нейния ангажимент да закрие специфичния затвор в залива Гуантанамо в Куба, само че въпросът продължава да се разисква от разнообразни ведомства.
" Това несъмнено е нашата цел и желание. Все още сме в развой на изследване на въпроса по какъв начин това би трябвало да се извърши в границите на взаимоотношението сред ведомствата ", сподели тя на брифинг в петък. „ Участват доста ведомства при разискването на тези стъпки. "
 Пентагонът почва да имунизира против ковид пандизчиите в Гуантанамо Пентагонът почва да имунизира против ковид пандизчиите в Гуантанамо
Пентагонът има намерение да имунизира против ковид 40 пандизчии от профилирания затвор в залива Гуантанамо през идната седми...
По-рано в петък бе обявено, че администрацията на американския президент Джо Байдън стартира да обмисля бъдещето на специфичния затвор в залива Гуантанамо и формален документ за неговата орис може да бъде подписан през идващите седмици или месеци.
През януари 2017 година 45-ят президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи решението си да анулира указа на своя предходник Барак Обама за закриване на оборудването. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР