Говорим си с един приятел онзи ден и той ми

...
Говорим си с един приятел онзи ден и той ми
Коментари Харесай

Общински съветник: Гешев гледа положително на корупцията у нас

" Говорим си с един другар оня ден и той ми споделя: " Стига с тези отрицателни мнения, дай нещо позитивно, че на хората им омръзна. "
Добре! Давам!
 Падна скална маса на пътя към Рилския манастир Падна скална маса на пътя към Рилския манастир
Преовлажняване на скатовете по трасето на пътя за Рилския манастир активизираха поредност от свлачищни процеси в последното денонощие и...
Вчера сенад барикада на пътя за Рилски манастир. Според герберски специалисти, укреплението е предотвратило по- огромно сриване. 6 милиона за по- малко сриване. Няма жертви. Това е позитивното ", във Facebook.
" Пак през вчерашния ден метростанция в София, открита през август 2020г.протече. Положителното е, че можеше да протече и по- рано, само че устоя 4 месеца, не като укреплението, което устоя 10- тина дни.
Ето по какъв начин можете позитивно да гледате на ръководството на Герб, до момента в който си седите у дома, а Бойко ви разхожда виртуално по обектите.
Само ме е боязън какъв брой ще издържи Руски поток, пардон, Балкански. Защото стремително го строиха съветски и беларуски компании, само че тъй като Бойко не го е откривал, той все едно не е глътнал 3 МИЛИАРДА от нашите пари.
 Борисов инспектира построяването на подпорната стена по пътя за Рилския манастир (ВИДЕО) Борисов инспектира построяването на подпорната стена по пътя за Рилския манастир (ВИДЕО)
Премиерът Бойко Борисов инспектира построяването на подпорната стена по пътя за Рилския манастир. Той бе съпроводен от заместник-министър...
Друго си е да се гледа позитивно, нали?!
Гешев по този начин гледа на корупцията у нас. Положително! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР