Говорих с близък приятел и известен хирург в Кьолн.В Германия

...
Говорих с близък приятел и известен хирург в Кьолн.В Германия
Коментари Харесай

ЖАЛКИ ПОДЛОГИ. ЛЪЖАТА ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО

Говорих с непосредствен другар и прочут хирург в Кьолн.

В Германия има цялостно осведомително затъмнеие за протичащото се в Украйна.

Така е на всички места. Истината е жертва на лъжата.

Това се видя и в Европейския парламент. Станаха да ръкопляскат на крайници на едно безличие, чиято най-значима роля в живота е смешник.

Германците нищо не знаят за цивилните жертви, които нацистите в Украйна  убиват и приписват на Русия.

Не знаят, че съветската войска не води война на „изгорената земя“, не знаят, че нацистите в Украйна употребяват за щит мирното население. Точно като терористите.

Човекът беше покъртен. Пълно осведомително затъмнение.

А руснаците пускат още обществените мрежи на Facebook, Инстаграм и Туитър, които са част от американската осведомителна война. Тези нещастници вземат участие във войната по най-позорния метод. Закрилят зверствата на терористите и ги приписват на руснаците, които се чудят по какъв начин да опазят мирните поданици, инфраструктурата, домовете им, дори и постоянната украинска войска.

Чудя се за какво Русия не е спряла тези мръсни обществени мрежи. Защото тези изроди и модераторите им стопират всякаква справедлива информация. Даже модераторите за Русия се оказват украинци. Егати!

Заслужават да ги напуснем всички, тъй като печелят от нас и са станали милиардери с други неистини. Лъжата за независимост на словото.

На този декор нашите тъпаци се вписват идеално. Хаджигенов, полуинтелигентен правист, Дайнов, комунистически ученик, Атанасов, който е прокурор от възродителния процес…

И доста други.

Жалки подлоги.

Това беше тъкмо определение.

Богомил Бонев
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР