Говори работодателят на моряците от Царевна - ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО

...
Говори работодателят на моряците от Царевна - ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Говори работодателят на моряците от Царевна

Говори работодателят на моряците от " Царевна " - ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК:



Съпругите на моряците от " Царевна " обявиха пред публицисти във Варна, че българите сами са се евакуирали, като бойците на Донецката национална република са им оказали помощ. Дали са им хранителни артикули, през днешния ден са настанени в хотел, превозът също е обезпечен от Донецката войска.

Съпругите допълват, че българските моряци чакат указания от българското външно министерство и сега могат да се придвижват свободно. Изразиха вяра, че моряците ще намерят метод за непрекъсната връзка.

Вчера 14 български и един украински моряк бяха изведени от кораба, който 49 дни беше блокиран на пристанището в Мариупол. Днес те към момента са в Украйна, само че на безвредно място. На кораба остават капитанът и петима моряци.

До два дни се чака евакуираните български моряци от кораба " Царевна " да се върнат в родината със аероплан. Собственикът на компанията, която оперира кораба, отхвърли коментар за маршрута, по който ще се приберат моряците, с обяснението, че тази информация може да ги заплаши. Той сподели още, че евакуираните ще бъдат в цялостна сигурност едвам, когато изоставен Украйна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР