Готвачът Андре Токев показа в национален ефир малката си дъщеря

...
Готвачът Андре Токев показа в национален ефир малката си дъщеря
Коментари Харесай

Шеф Токев показа малката си дъщеря и разкри поздравяват ли г...

Готвачът Андре Токев сподели в народен ефир дребната си щерка дребната му щерка Елиза Токева.

От началото на годината до 20 юли известният кулинар беше в пандиза, откакто през ноември 2021 година бе хванат да кара пийнал, с раздрани гуми на автомобила си, единствено по джанти. Токев реши да се покае обществено и да подписа съглашение с прокуратурата. И да лежи дейно. Беше наказан на 10 месеца затвор, само че след това присъдата му беше понижена с три месеца. 

На Коледа след поуката от живота Андре и Елиза Токеви се явиха дружно в студиото на " Преди обед " по bTV. 



" Случилото се е прочетена и затворена страница. Разбира се, животът след тези събития се промени. Мисля, че в този момент нещата са още по-добре, тъй като някой път човек има потребност да се дръпне встрани.

Или някой да го дръпне. И да осъзнае или преосъзнае смисъла на живота си. Пълната поддръжка - моето семейство беше постоянно до мен не 100, а хиляда %. И Елиза, и Рената, и моята брачна половинка доста ми помогнаха, с цел да преодолеем тази задача. Даже в този момент се усещаме още по-добре, тъй като това нещо ни сплоти още повече ", съобщи Андре Токев.

" Не можеш да претегляш обстановката, тъй като изпитваш постоянно обич и почитание към родителите си, без значение какво се е случило. И това е най-важното, което човек би трябвало да резервира през живота си. това са хора, които са те основали и са ти дали ужасно доста. В такива моменти би трябвало да схванеш, че поддръжката, която можеш да им даде, няма кой различен да им даде.

Имаше голямо отчаяние, няма да го скрия. Беше ми доста тежко да схвана и да осъзная, че тъкмо тази фигура внезапно прави освен неточност, само че визията, построена от него самия, се срутва пред очите ти. Опитах се да го погледна отначало, със напълно разнообразни очи. Видях човек, който откровено съжалява. Човек, който не се съобщи.

В тази обстановка доста хора освен, че биха се предали, само че биха избягали от отговорност. Той тогава ме погледна, сподели: " Това е моето решение. Надявам се като семейство да останем всички дружно. " Защото има всевъзможни пътища - може да решим да не си приказваме или да предприемем нещо друго. Радвам се. Намерихме напълно нов път един към различен ", съобщи Елиза Токева.

" Никога не съм имал подозрения в фамилията си, тъй като ние сме доста сплотени и си оказваме помощ. Но имаше другари, които в действителност се отдръпнаха и видяха нещо друго в мен.

Имаше доста хора, които разясниха случилото се, макар че не са в обстановката. Днес е подобен празник, в който бих споделил - в България би трябвало да се научим да даваме на хората втори късмет. Да умеем да прощаваме и да дадем на хората, които желаят да се трансформират и да продължат напред, късмет да го създадат. А не да не им сътворяваме почва за развиване и те отново да не намерят този верен път ", добави Андре Токев.

Той сподели, че не просто желае да стартира на чисто, само че и да оказва помощ на други хора да получават своя втори късмет в живота.

" Звучи малко необичайно, само че даже като отида на пазар за зеленчуци, хора ме поздравяват, че съм поел отговорност и съм изтърпял наказването си. Това ми дава сили. Искам това, което мога, в някакъв тип дела да оказа помощ и аз на хората да имат втори късмет. Или да оказа помощ на деца. Или това, което върша в кухнята посредством храната. Аз върша наслаждение посредством храна, това мога най-добре да върша ", сподели началник Токев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР