Гоце Делчев. Кметът на Община Гоце Делчев връчи подаръци на

...
Гоце Делчев. Кметът на Община Гоце Делчев връчи подаръци на
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът на Община Гоце Делчев връчи подаръци на първото бебе, родено за 2019 година в МБАЛ „Иван Скендеров“

Гоце Делчев. Кметът на Община Гоце Делчев връчи дарове на първото бебе, родено за 2019 година в МБАЛ „ Иван Скендеров “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Йоанна Коджаманова от Гоце Делчев е първото бебе, което се роди в МБАЛ „ Иван Скендеров “ – Гоце Делчев през 2019 година. Малката Йоанна е второто дете на семейство Гергана и Георги Коджаманови, а по-голямото ѝ братче Никола бе най-щастливо и нетърпеливо на днешното изписване на новороденото.
Бебето се роди на 3 януари 2019 година сутринта с съвършени ограничения – 3.200 кг тегло и дължина 50 см. Тъй като е първото дете, което се е родило в Гоцеделчевската болница след настъпването на новата година, то бе обект на огромно внимание. На изписването му, с изключение на щастливите родственици, участва и кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов.
Малката Йоанна получи за спомен медальон със знака на града. Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов връчи публично на родителите ѝ знака на града и парична сума, с която да бъде подкрепено фамилията. Той пожела на фамилията доста здраве и благополучие, а на работещите в АГ отделението на гоцеделчевската болница да се раждат доста и здрави бебета.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР