Готови ли са министрите от служебния кабинет да останат и

...
Готови ли са министрите от служебния кабинет да останат и
Коментари Харесай

Ще останат ли служебните министри в редовен кабинет?

Готови ли са министрите от служебния кабинет да останат и в идващ постоянен?

Служебният министър на образованието Николай Денков съобщи, че би работил в екип с Кирил Петков и Асен Василев, само че слага изискване – дилемите и целите на новото държавно управление да са вярно дефинирани.

Името на професор Денков се свързваше с Кирил Петков и Асен Василев още преди старта на плана „ Продължаваме промяната “. Той обаче избра да остане длъжностен министър поради провокациите пред учебните заведения, свързани с Коронавирус рецесията.

За министъра на правораздаването Иван Демерджиев значимото в този момент е не кой ще е на поста, а дали ще се промени правосъдната система.

За транспортния министър Христо Алексиев въпросите към постоянното държавно управление не са най-важните сега.

Снимка: btvnovinite.bg

Регионалният министър Виолета Комитова няма отговор би ли останала, а военния Георги Панайотов би помислил, в случай че получи покана.

Снимка: БГНЕС

Министърът на културата Велислав Минеков уточни, че диалог дали да остане на поста с него не е воден, само че и отхвърли да каже би ли приел.

Снимка: Ладислав Цветков

Еко министърът Асен Личев чака хората, които готвят новото държавно управление, да обсъдят с него проблемите в екологията. Последната дума дали да остане министър обаче е на различен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР