Gotham Knights изглежда изключително във всяко едно геймплей видео, което

...
Gotham Knights изглежда изключително във всяко едно геймплей видео, което
Коментари Харесай

Не, Батман наистина е мъртъв в Gotham Knights

Gotham Knights наподобява извънредно във всяко едно геймплей видео, което сме видели от WB Games и самата игра звучи, като супер развлечение. Но сигурно има един подробност, който смущава мнозина от феновете на света на Готам – неналичието на Човека-прилеп.

Още при започване на играта играещите ще видят неговата гибел, само че няма по какъв начин да няма оптимисти, които подозират, че в сюблимния миг Батман ще се появи. Ами, не, няма. Това беше доказано от креативния шеф на играта Патрик Рединг по време на среща с посетители на ревюто Comic-Con в Сан Франсиско. Той удостовери, че присъединяване в Gotham Knights няма да вземе присъединяване и Джокера. Що се отнася до Харли Куин, Рединг нито удостоверява, нито отхвърля наличието ѝ в играта.

„Нито ще потвърдя, нито ще отрека дали Харли ще участва в играта“, споделя Рединг по отношение на някогашния психиатър на Аркам Асайлъм. Ако не друго, то сигурно ще я забележим идната година в Suicide Squad: Kill the Justice League на Rocksteady, припомня Kotaku.

Междувременно основателите на Gotham Knights разгласиха ново видео в играта, което показва Батгърл, в което виждаме по какъв начин се оправя с някои в действителност главорези, въпреки че тук наподобява не участва действителен геймплей. И що се отнася до Момичето-прилеп или Барбара Гордън, по-рано тази година WB Games Montreal бяха подложени на сериозна рецензия от част от фен-армията на Готъм, откакто откриха в предварителното изложение за Гордън, че тя се възвръща от сериозна контузия в гръбнака, породена ѝ от среща с Джокера, само с помощта на силата на волята си (все отново е супергерой). След изтърпяната рецензия WB Games вземат решение да трансформират биографията ѝ, добавяйки, че тя се е възстановила след голям брой хирургически интервенции, физиотерапия и дълготрайни старания по справяне с болката.

Gotham Knights излиза на 25.10.2022 за сегашното конзолно потомство и лични компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР