Госпожице Бориславова, коалиционните Ви партньори са Корнелия Нинова, Станислав Трифонов,

...
Госпожице Бориславова, коалиционните Ви партньори са Корнелия Нинова, Станислав Трифонов,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова поиска оставката на Лена Бориславова

" Госпожице Бориславова, съдружните Ви сътрудници са Корнелия Нинова, Станислав Трифонов, Христо Иванов, Атанас Атанасов. Ясно е, че всеки от тях капризничи и " тропа с краче ", само че не е съществено, Вие да им давате оценка ". Това съобщи в обществените мрежи ръководителят на групата на ГЕРБ-СДС в Народното събрание Десислава Атанасова.

Повод за реакцията ѝ е коментар на началника на кабинета на министър-председателя Лена Бориславова, който гласи:

“Всички съдружни сътрудници се държат като в детска градина и някой би трябвало да влезе в сложната роля на координатор - не е красиво, не е елементарно, не е прелестно, не е и политически преференциално за този някой, само че единствено това прави допустимо да се върви напред … въпреки и бавно”.

“Все пак… Нинова е водач на 140 - годишна партия и не сте й на " техноимпексите ", на Слави не сте му на " концертите ", на Атанасов на " разработките ", на Иванов на " измененията в Конституцията " Г-це Бориславова, първата оставка би трябвало да е Вашата, а в случай че гореизброените не я изискат, то " детската Ви градина " би се оказала яслена група, която се кара за кофички в пясъчник, само че не схваща що е то ръководство на държава”, добавя Десислава Атанасова в обществените мрежи.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР