Господин Петков - съгласен съм, че трябва да имаме техника

...
Господин Петков - съгласен съм, че трябва да имаме техника
Коментари Харесай

Петков: Летял съм на 8 хил. м. без кислород. Костадинов: Липсата ...

" Господин Петков - склонен съм, че би трябвало да имаме техника от 21 век, несъмнено. Но ни оферирате не техника от 21 век, а техника от втората половина на 20 век. F-16 е модел от 1969 година Все още няма нищо такова създадено, не сме го пипнали и не знаем - всичко може да пишат американците. За разлика от вас съм ходил в казармата и да ви кажа - работил съм като оператор ръчно съпровождане на зенитно-ракетен комплекс от 68-ма година. Мен като ме образоваха ни обясняваха, че толкоз ни е безнадеждно остаряла техниката. Даваха ни 22 секунди живот ", сподели Костадин Костадинов от трибуната на Народното събрание. 

" За разлика от вас съм летял на 8 хиляди метра без О2, с цел да избавям български жители. Докато сте стояли някъде в казармите, аз съм спасявал хора. Но това е настрана. Благодаря, че споделихте, че 20 секунди може да бъде разликата сред живота и гибелта по време на военна интервенция. Тук с блок 70, който е нов дизайн на F-16, се дават 40 секунди преимущество над МиГ-овете. Ако бяхме придобили други самолети, тези 40 секунди нямаше да са факт. Знам, че доста хора, които пазят съветски ползи, не са удовлетворени да имаме самолети, които да са с предимство над МиГ-29, само че имаме министър на защитата, който знае това и пази българския интерес ", отвърна Кирил Петков. 

" В казармата не се стои - отиваш и работиш за българската национална сигурност. Служиш, не стоиш. Обидихте стотици хиляди български мъже. Отдавам го на това, че сте летял на 8 хиляди метра без О2, тъй като кислородната хипоксия води до щета на невроните, водеща до съществени повреди в мозъчната активност ", отговори Костадинов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР