Господарят на Кремъл изпаднал в истерия, защото по необясними причини,

...
Господарят на Кремъл изпаднал в истерия, защото по необясними причини,
Коментари Харесай

Заслужавате разстрел! – крещял Путин на генералите си. Ако удари Киев, може да бъде ударена и Москва

Господарят на Кремъл изпаднал в нервност, тъй като по необясними аргументи, нито една система на противовъздушната защита не се е задействала, разяснява шефът на New Geopolitics Research Network Михаил Самус, представен от разнообразни медии.

Флагманът на Черноморския флот бе знак на мощта на съветските въоръжени сили, който Путин нееднократно е изтъквал с горделивост. Това му бе отнето и той е гневен. Пълна тайнственост е, за какво не са реагирали комплексите С-400, с които Русия толкоз се гордее. Те са могли да обезвреждат украинските ракети, само че това не се е случило… Не е ясно също, какъв брой души от екипажа са се избавили. На борда е имало над 500 души. Различни източници настояват, че към този момент са открити към 50 оживели моряци. А останалите? Веднага е почнало следствие.

Очаквам углавен удар, който може да се изрази в ракетен удар върху емблематичната за Киев централна улица „ Крешчатик “, добавя Самус. Според него сега съветският президент се намира в задънена улица, усеща се потиснат от украинците и предаден от своите военни и разузнаването. В същото време Михаил Самус счита, че в случай че Кремъл извърши сходен акт, то Киев също е в положение да отвърне уместно. Украйна разполагала със стратегическо оръжие, с което не е мъчно да се порази Москва.
Всичко това би довело до ескалация на войната с непредвидими последствия.

Путин не пропусна да заплаши Финландия и Швеция. Ако те бъдат признати за членки на НАТО, мигновено ще се окажат на фронтовата линия, закани се съветският президент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР