Горски служители от Дирекцията на Природен парк - Витоша, Югозападно

...
Горски служители от Дирекцията на Природен парк - Витоша, Югозападно
Коментари Харесай

Горски служители следят за спазване на ограниченията на Витоша

Горски чиновници от Дирекцията на Природен парк - Витоша, Югозападно Държавно дружество и Държавно горско стопанство - София ще наблюдават за спазването на рестриктивните мерки след отпадане на възбраната за посещаване на естествен парк " Витоша ". Екипите вършат прелиминарен обход на парка като ограждат с ограничаващи ленти местата за отдих, масите, беседките, пейките.

Служителите ще коментират на жителите изискванията, при които могат да посещават територията на парка. При разходка в планината, наложително е спазването на отдалеченост от два метра и половина. От Дирекцията напомнят, че жителите могат да си създадат пикник на тревна повърхност, в стеснен кръг, единствено членовете на едно семейство.

" Хората се отнасят с схващане и съблюдават дадените инструкции. В момента няма доста гости поради неприятното време ", споделя шефът на ДПП Витоша, доктор инж. Анна Петракиева.

Въпреки неподходящите метеорологични условия сега, от парковата дирекция молиха жителите да бъдат деликатни и да не не помнят, че се намираме в пожароопасен сезон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР