Горски, общинари, ученици и доброволци от Генерал Тошево през тази

...
Горски, общинари, ученици и доброволци от Генерал Тошево през тази
Коментари Харесай

Доброволци от Генерал Тошево ще чистят района на ГКПП Кардам

Горски, общинари, възпитаници и доброволци от Генерал Тошево през тази седмица са решили да почистят региона на ГККП Кардам, като концепцията е на управлението на ДГС и общината.

От началото на военните дейности в Украйна десетки тирове минават през този пункт, който обаче не разполага със социално-битови пространства. Шофьорите, които чакат по някой път с дни, с цел да преминат границата са замърсили една доста огромна част от региона.

Очаква се в акцията да се включат над 100 възпитаници и учители от учебните заведения в общината, всички чиновници на община Генерал Тошево и горското стопанство, както и доста доброволци. Извозването и депонирането на отпадъците се поема от общинското управление.

След привършване на почистването от териториалното отделение ще слагат по продължение на пътя чували за боклуци, които ще се събират от време на време. Горските ще сложат и табели, с които ще приканят водачите да пазят непорочност и да оставят сектора в положението в което ще бъде той след края на акцията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР