Горна и Нова Македония отново се връщат на масата на

...
Горна и Нова Македония отново се връщат на масата на
Коментари Харесай

Горна и Нова Македония отново са на масата на преговорите


Горна и Нова Македония още веднъж се връщат на масата на договарянията като вероятни разновидности за решение на разногласието за името. Това оповестяват гръцките медии, откакто Атина отхвърли предлагането за Република Илинденска Македония и упорства за взаимно задоволително решение с географско или времево определение, както се планува в пакета с предложение на Матю Нимиц.

Според информациите Гърция може да се върне към предложенията Горна Македония и Нова Македония без превод и за цялостна приложимост. Някои считат, че времевата рамка /Нова/ може да бъде разширена, написа онлайн изданието на вестник „ Та Неа “ и разяснява, че тези две имена също имат отрицателна тежест, само че спрямо Илинденска тя е по-малка и може да се откри общ език с опозицията.

По принцип, договарянията с Македония стартират от начало или може би от там, където останаха Никос Кодзияс и Никола Димитров в наличието на Матю Нимиц, написа осведомителният портал "Ин" и напомня петте оферти на медиатора: "Република Нова Македония", "Република Горна Македония "," Република Вардарска Македония "," Република Северна Македония "и" Република Македония (Скопие) ". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР