Горещо начало на пленарния ден в четвъртък. ГЕРБ и ПП

...
Горещо начало на пленарния ден в четвъртък. ГЕРБ и ПП
Коментари Харесай

ГЕРБ разсипа Промяната: Изревахте срещу хартиената бюлетина. Доведохте България до просешка тояга

Горещо начало на пленарния ден в четвъртък. ГЕРБ и Политическа партия възпламениха фитилите и се замериха с заявления, от които се изляха тежки думи и обвинявания.

Младен Матеев от Политическа партия прочете декларация. В нея той засипа с обвинявания политическите си съперници От ГЕРБ.

Матеев уточни, че изборът на ръководител на Народното събрание било плод на подмолни сделки, като го назова уродливо. Наред с това се следило и реституция на, по думите му, порочния модел. Това пък се случвало благодарение на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Това се привило с опита да се върне хартиената бюлетина, прочете още Матеев.

Георг Георгиев от ГЕРБ му отговори също с декларация: „ Концентрация на лицемерие и цинизми. Човек, който принадлежи на парламентарна група, чиито началник, наруши по най-груб метод Конституцията, няма по какъв начин сега да поучава. Партията, която стоеше в основата на странна коалиция, държавно управление, което докара България до просешка сопа, държавно управление, което беше скъсало с всякаква действителност, държавно управление, което се видя, е подпомагало най-силно съветския режим, държавно управление, което направи по този начин, че продажбата на оръжие за Русия, няма правото да приказва за морал.

Къде бяхте, сътрудници, когато през вчерашния ден напуснахте комисията на антикорупция? Защо не позволихте да се продължи по пътя на промяната? Колеги, не забравяйте, че вие сключихте съглашението в Гранитна зала с „ Джемкорп “. Вие сте тези, които въведохте най-тежките корупционни далавери в тази страна. Вие сте тези, които се опитахте да пазарувате депутати. Вие сте тези, които превърнахте парламентаризма в пазар. Съжалявам за мощните думи, само че хората чакат от нас решения, а не на една смяна, която ги докара до изнемогване. Програмите ви се оказаха крадени, както бяха крадени парите на данъкоплатците 8 месеца. Промяната докара до една дръжка на стълбище, позната още като парапет “, сподели Георгиев.

Кирил Петков взе думата по метода на водене. „ Не може неистини и погрешни обстоятелства да се приказват от тази естрада. Това, което ГЕРБ се пробва да направи, е да върне статуквото с торбите. Те желаят искат да върнат статуквото през задната врата. Първият закон, който позволяват, е хартиената бюлетина. Това значи, че се готвят за избори. Правят циркове по малкия екран, а действително си готвят задкулисието с хартиената бюлетина “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР