Горещо каране на лед и сняг - така тунинг-иконата AMG се

...
Горещо каране на лед и сняг - така
тунинг-иконата AMG се
Коментари Харесай

AMG загрява през шведската Лапландия

Горещо каране на лед и сняг - така тунинг-иконата AMG се показва в шведската Лапландия. Защото в този момент AMG Driving Academy предлага на своите фенове зимни спортни събития 2020 в далечния север. Зимната подготовка за шофиране в Лапландия е преразгледана за следващия сезон, в допълнение разширена и осигуряваща повече многообразие при шофиране на студено.

Изключителната зона за образование, разположена върху 337 000 квадратни метра на замръзнало езеро наоколо до Aриеплог, предлага перфектната възможност за допълнително усъвършенстване на персоналните ви шофьорски умения. Като цяло, гостите на AMG Driving Academy имат достъп до огромен брой упажнения в площ от към 47 футболни стадиони, които не само са кръстени на световноизвестни писти, само че и са моделирани архитектурно като тях.

Ексклузивната ложа на AMG е база и отправна точка за участниците, разделени на дребни групи, които усъвършенстват шофьорските си умения с коли от портфолиото на AMG - Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC +, Mercedes-AMG C 63 S Coupe, Mercedes-AMG GT S и Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC + под професионалното управление на опитни инструктори.

Обученията се правят от туроператора AMG-Experience. Всички формати за обучение могат да бъдат резервирани на уебсайта www.amg-experiences.com. Зимното предложение важи от началото на януари до края на март 2020 г. и включва 14 разнообразни тренировки. От AMG Winter Sporting Experience до AMG Winter Sporting Pro Week за по-опитни водачи и дрифтове.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР