Гореща бивша телевизионна водеща Венета Райкова хвърли всички в шок

...
Гореща бивша телевизионна водеща Венета Райкова хвърли всички в шок
Коментари Харесай

Венета Райкова пусна свои голи СНИМКИ

Гореща някогашна телевизионна водеща Венета Райкова хвърли всички в потрес със свои голи фотоси и едно скандално самопризнание.

Устата журналистка употребява свои чисто голи фотоси, с цел да разгласи нещо доста забавно, над което работи сега. Става въпрос за нова книга, в която ще опише за жена, снимала се за "Плейбой ".

Голите фотоси на Венета са остарели, правени преди 20 години за мъжкото списание. Още тогава се говореше, че тя е най-скъпо платеното лице за корица на мъжката библия. А наподобява тя по никакъв метод не се срами от това си минало и метода, по който е изглеждала. И реши още веднъж да подсети за себе си и тези славни времена.

 undefined

"20г. от корицата ми на “Плейбой” - в топ 5 на най-продаваните броеве в историята на списанието в България. Роман N10, който пиша, има героиня корица на “Плейбой” и знам, че го чакате с неспокойствие.

От 2 година нямам нова книга, “Куклите” излязоха 2020г., а 2021г. излезе продължението на “Триумфът на кучките”, по тази причина тази година давам обещание да ви развеселявам с нещо горещо! Но тъй като не мога да кажа дата на издаването й, тъй като доста се разпръсквам от хубавото време и не пиша интензивно, качвам тази моя фотография от списанието в очакване на разказ N10 ", издаде в задатък Райкова, която в последните години се изявява като писателка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР