Горещ телефон за бизнеса ще бъде създаден към Комисията за

...
Горещ телефон за бизнеса ще бъде създаден към Комисията за
Коментари Харесай

КЗП открива горещ телефон в помощ за бизнеса

Горещ " телефон за бизнеса ще бъде основан към Комисията за отбрана на потребителите. Освен да получат съвет при зародил проблем с клиенти, на него компаниите ще могат да получат и информация за нормативната рамка и лоялното й използване.„
От Комисията възнамеряват да основат и особено поделение в формалния си интернет уебсайт, което също ще подкрепя на бизнеса при общуването с потребителите.
Създаването на специфичната телефонна линия е част от плана на Комисията за отбрана на потребителите, ориентиран към повишение на услугите към дребните и междинните предприятия.
Константин Арабаджиев, зам.-председател на КЗП разясни пред БНР, че немалка част от нарушаванията, които се позволяват от бизнеса, са в резултат на неведение на законовите разпореждания, само че това не е опрвадание за осъществяването им. Именно в тази тенденция телефонната линия ще има предпазен резултат.
Арабаджиев добави, че предстоят да се проведат осведомителни срещи и образования за дребните и междинните предприятия, на които още веднъж да се прегледат нормативните условия и практики при другарство с потребителите.
Още потребна информация може да бъде получена от интернет страницата на КЗП, както и от " горещата " линия на потребителите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР