Горещ слух обикаля меломаните - една от най-обичаните родни попфолк

...
Горещ слух обикаля меломаните - една от най-обичаните родни попфолк
Коментари Харесай

Горещ слух! Бунтарката на попфолка Ариа се “преражда” в разтърсващ дует с изпълнителя на гръцките суперхитове “По по по” и "Звъня ти, за да ти кажа"

Горещ слух обикаля меломаните - една от най-обичаните родни попфолк изпълнителки - Ариа е била определена от гръцката супер звезда Триантафилос Хаджиниколау да му партнира в неповторим дует.

Въпреки, че не успяхме да се свържем с нито един от двамата за удостоверение, хора от екипите им издадоха, че парчето би трябвало да зарадва почитателите до броени дни преди огромния концерт на Триантафилос в НДК,  който ще взриви публиката на 6-ти март. От сигурен източник разбрахме, че тя ще бъде посетител реализатор на мега изявата.

Вътрешни хора издадоха, че в новия дует, чието заглавие към момента се пази в загадка, изпълнителката за пръв път ще сервира на меломаните своята чувствена и лирична страна, която досега познават доста малко хора към нея.

Очаквайте извънредни детайлности за общата им ария в идващ материал, особено отдаден на горещия дует, който несъмнено ще чакаме с неспокойствие. А дотогава се насладете на превъзходния тийзър от песента, който изпълнителката качи в профила си в инстаграм.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР