Горещ работен ден и в Столичния общински съвет. СОС повторно

...
Горещ работен ден и в Столичния общински съвет. СОС повторно
Коментари Харесай

ПП-ДБ-СС остана с една комисия, Антон Хекимян оглави тази срещу корупцията

" Горещ " работен ден и в Столичния общински съвет. СОС наново избра зам.-председателите на градския парламент и прегласува същите шефове на комисии.

От ПП-ДБ-СС оповестиха, че са внесли по-рано отчет за друго систематизиране на комисиите. Най-голямата група трябваше да получи 35%, от ГЕРБ-СДС - 29%, а Българска социалистическа партия - 14%.

Предложението обаче не беше признато. И още веднъж беше признат отчетът на Карлос Контрера, само че с една смяна - Бойка Василева от ПП-ДБ-СС, която трябваше да ръководи комисията, според Закона за противопоставяне на корупцията, си направи отказ. А на нейно място застана Антон Хекимян.

Така най-голямата група в СОС остана единствено с една комисия, която да ръководи.

" Всички са удовлетворени от това, което им се е паднало. Явно единствено на представителите на ПП-ДБ и " Спаси София " не им се е паднало това, което желаят и са отстоявали. Въпреки че за съответни комисии считаме, че имаме най-подходящите хора - хора с опит, на единствения проектант не му се даде късмет да бъде отпред на Комисията по архитектура, макар че тя е била и специалист ", сподели столичният кмет Васил Терзиев по отношение на разпределението на столичните общински комисии.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР