„Горди сме, че Bohemian Rhapsody отчете 1 милиард гледания в

...
„Горди сме, че Bohemian Rhapsody отчете 1 милиард гледания в
Коментари Харесай

Queen снимат фенове в три нови клипа

„ Горди сме, че Bohemian Rhapsody регистрира 1 милиард гледания в YouTube. Искаме да ви благодарим и да отпразнуваме мотива с невероятните си почитатели по целия свят като създадем три нови видеоклипа на наши песни, всички от тях с ваше присъединяване “. Това написа именитата група Queen в Инстаграм профила си.

Брайън Мей и компания приканиха всички музиканти, артисти, танцьори, образни актьори или просто запалянковци да се позабавляват дружно с рок идолите. За задачата групата е направила нова интернет страница, която се споделя www.youarethechampions.com, с отпратка към безконечния химн изпят от Фреди Меркюри We Are The Champions.

Новите клипове ще дадат нова гледна точна и ще облекат три от най-обичаните песни на Queen - A Kind Of Magic, самата Bohemian Rhapsody и Don`t Stop Me Now.,а наличието им ще е напълно дело на почитателите. Както тъкмо ще става това обаче още не е ясно, защото уеб страницата не е отворил секциите си за кандидатстване. От бандата дават обещание да проработи скоро.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР