Гордея се с вас и ви благодаря за хуманността, човеколюбието,

...
Гордея се с вас и ви благодаря за хуманността, човеколюбието,
Коментари Харесай

Проф. Иванов към медиците: Гордея се с вас и ви благодаря

„ Гордея се с вас и ви благодаря за хуманността, човеколюбието, увереността, усърдието и отдадеността към специалността, пациентите и студентите в медицинските университети в България! “ С тези думи ръководителят на Асоциацията на университетските лечебни заведения в България проф. Красимир Иванов се обръща към работещите в здравния бранш в приветствието си по случай 7 април – Световния ден на здравето.

Проф. Иванов акцентира, че макар провокациите пред здравната система, медиците с достолепие и отговорност преодоляват компликациите.

Ето и цялото му одобрение:

Уважаеми сътрудници лекари, медицински сестри, здравни експерти, мениджъри,

Приемете най-сърдечните ми поздравления във връзка 7-ми април – Световния ден на здравето и Ден на здравния служащ! Днес признанието е за всички вас, експертите в бели престилки – лекари, медицински сестри, акушерки, фармацевти и здравни експерти, чиято задача е спасяването и опазването на човешкия живот! Вие сте хората, които макар провокациите пред здравната система през последните години, свързани с назадничавост, дефицит на средства и на подготвени експерти, с достолепие и отговорност преодолявате компликациите. Вие всекидневно потвърждавате на обществото, че посредством персоналните си умения, себеотдайност и мощ на духа може да се изправите с неотстъпчивост против международната пандемия и липса на съответни решения на проблемите в опазването на здравето в страната.

Днес университетските лечебни заведения са люлка и на бъдещето на опазването на здравето в България! Благодаря ви, че обучавате студентите, специализантите и докторантите в страната, с цел да има лекари и здравни експерти и в утрешния ден. В доста връзки ние, работещите в университетските лечебни заведения в България, сме носители на смяната, тъй като ние влагаме силата си и в развиване на науката и внедряване на нововъведенията в страната.

Гордея се с вас и ви благодаря за хуманността, човеколюбието, увереността, усърдието и отдадеността към специалността, пациентите и студентите в медицинските университети в България!

Уверен съм, че обществото осъзнава изключителната роля и персонална отговорност на всеки един от вас за сегашното и бъдещето на медицината и опазването на здравето в страната!

Желая ви здраве и сили, с цел да продължим уверени напред! Продължавайте да давате вяра на пациентите и да получавате справедливо самопризнание!

Благодаря за всеотдайния и заслужен труд!

Честит празник!
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР