Гопи Хиндуджа и семейството му са обявени за най-богатите хора

...
Гопи Хиндуджа и семейството му са обявени за най-богатите хора
Коментари Харесай

Разкошен живот на Гопи Хиндуджа и най-богатото семейство във Великобритания - дом, купен от покойната кралица и токсично твърдение

Гопи Хиндуджа и фамилията му са оповестени за най-богатите хора във Англия, откакто оглавиха листата на богатите на Sunday Times за шестата поредна година.

С необикновено благосъстояние от £37,2 милиарда, фамилията има класическа история от парцали до благосъстояние, започвайки от дребен бизнес в Мумбай. Те също по този начин имат необикновен дом на Carlton House Terrace в Лондон покрай Бъкингамския замък - който през 2006 година беше оценен на £66,5 милиона - са похарчили още £40 милиона за възобновяване му.

Невероятната постройка с 60 стаи е някогашната централен офис на Crown Estate и е закупен от кралицата, съгласно Forbes. Домът, съвсем на еднообразно разстояние от Бъкингамския замък и Даунинг стрийт 10, се състои от четири свързани между тях къщи от регентството и е дом на цялото семейство, както и на 30 други родственици.

Семейството, което избира да работи отвън публичния взор, в този момент работи в голям брой браншове, в това число превоз, връзки и банкиране. През 201...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР