Google започна да промотира Lite и Android Go версии на

...
Google започна да промотира Lite и Android Go версии на
Коментари Харесай

Google Play Store вече препоръчва Lite и Android Go приложения

Гугъл стартира да промотира Lite и Android Go версии на приложенията в своя Гугъл Play Store . Тaка да вземем за пример, в случай че решите да инсталирате мобилната версия на Фейсбук , ще видите, че имате иконка, напомняща, че олекотената Фейсбук Lite също е налична.

Фейсбук Lite е с размер единствено 1.6МВ в съпоставяне със общоприетата версия на обществената мрежа, която е 60МВ. Когато чукнете на опцията View под подсказващата иконка, ще отидете непосредствено на Фейсбук Lite.

Други известни приложения, които имат олекотени разновидности, са Skype Lite и Twitter Lite.



Освен това, потребителите на Гугъл Play Store към този момент ще могат да се възползват от Android Go приложенията. Това са стратегии, основани за Android Go смарт телефони, които нормално имат не повече от 1GB RAM памет и костват под 100 $. Много от най-популярните приложения на Гугъл като YouTube, Gmail, Гугъл Maps и Гугъл Search имат и „Go“ вид. Така в случай че телефонът ви дава отговор на критериите на бюджетната стратегия, още веднъж ще видите увещание, че Gо версията също може да бъде конфигурирана, с цел да спестите повече място на телефона си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР