Google открехна завесата и даде някои любопитни подробности относно смартфоните

...
Google открехна завесата и даде някои любопитни подробности относно смартфоните
Коментари Харесай

Google Pixel 6 и 6 Pro: Какво знаем

Google открехна завесата и даде някои любопитни детайлности по отношение на смарт телефоните Pixel. Очаква се двата модела бъдат показани през есента и тогава да имаме всички елементи за тях, в това число на кои пазари ще се продават публично.

Първата любопитна вест е, че слуховете се оказаха правилни и Гугъл зарязва Qualcomm. Технологичният колос е създал личен SoC, който ще носи името Гугъл Tensor и ще заеме централна роля в новите модели.

Гугъл не е първият производител, който основава самичък дизайна на интегралната скица, която включва в себе си всички съществени съставни елементи. Apple показа личния си А4 през далечната 2010 година с iPhone 4 и iPad. Samsung и Huawei също употребяват лични решения.
 Снимка 541581
Източник:

Гугъл Tensor дава обещание да " отключи " повече благоприятни условия. " Проблемът с Pixel е, че непрекъснато се изправяме пред рестриктивните мерки на съществуващите софтуерни решения и е доста мъчно да вградим най-новите ни разработки в телефона ", споделя пред CNBC Рик Орстерлох, шеф хардуер.

Едно от огромните преимущества, които потребителите ще виждат, е подобрението в камерата. Pixel постоянно е бил отпред при фотосите, въпреки че от Pixel 2 компанията употребява един и същи датчик (тази година ще бъде нов), само че изостава при видеото. С Tensor това ще се промени.

Второто огромно преимущество е, че се чака доста по-дълъг живот на батерията. Колко тъкмо, ще разберем през октомври.
 Снимка 541580
Източник:

Ето какво още знаем за новите Pixel 6 и Pixel 6 Pro:

Pixel 6 ще разполага с 6,4-инчов FHD+ екран с 90Hz освежаване, а Pro-версията идва с 6,7-инчов QHD+ със 120Hz освежаване.

Първият ще има две камери: напълно нова необятна и ултраширока камера. Вторият ще разполага и с телефото датчик с 4-кратно оптично приближение.

Гугъл разкриват още, че двата модела ще са същински флагмани и ще се съревновават в най-високия ценови клас. Настоящите модели също не са евтини, само че не са в категорията на iPhone 12 Pro и Samsung Galaxy S21 Ultra. Най-сетне компанията ще се опита и да се пребори за по-голям пазарен дял, като неотдавна предизвести вложителите, че ще вложи спомагателни средства в маркетинг.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР