Goodyear, най-големият производител на автомобилни гуми в Северна Америка, актуализира

...
Goodyear, най-големият производител на автомобилни гуми в Северна Америка, актуализира
Коментари Харесай

Goodyear актуализира политиката си за облеклото след сблъсъка с Тръмп

Goodyear, най-големият производител на автомобилни гуми в Северна Америка, актуализира политиката си за допустимото облекло на чиновниците след конфликта с президента Доналд Тръмп, съобщи Ройтерс.

" Компанията е прецизирала политиката си, с цел да стане ясно, че чиновниците й могат да носят облекло, изразяващо поддръжка за служителите на реда ", сподели основният изпълнителен шеф Рич Крамър, пояснявайки че компанията доставя гуми за полицейските и пожарникарски коли от над 100 години. 

По-рано тази седмица Тръмп прикани за протест на гумите Goodyearи съобщи пред медии, че в случай че имаше опция, би свалил гумите на президентската лимузина, които са от тази марка. По думите му възбраната за облекла и аксесоари с лозунги в поддръжка на силите на реда е позорна. Тръмп упрекна компанията с централа в Охайо, че " си играе на политика ", като не разрешава на чиновниците да носят алените шапки с надпис " Да създадем Америка още веднъж велика ", емблематични за поддръжниците на президента. След туита на Тръмп с апела за протест, акциите на компанията поевтиняха с 6% в сряда, въпреки по-късно да възвърнаха по-голямата част от изгубените позиции.

Goodyear отговори, че от дълго време политиката й е да приканва чиновниците да се въздържат да показват поддръжка за политически претенденти на работното си място. 

Скандалът избухна след приключването в медиите на фотография от корпоративно образование за възможно и неприемливо облекло. Сред апелите, възможни в облеклото и аксесоарите на чиновниците, са посочени " Животът на чернокожите има значение ", " Уважение за лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални ", а като неприемливи - облекло и аксесоари с " Да създадем Америка още веднъж велика " и " Животът на сините има значение " - контрадвижение в отбрана на живота на служителите на реда. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР