Gong.bgСъстоянието на голямата звезда на Барселона Лионел Меси е по-добро

...
Gong.bgСъстоянието на голямата звезда на Барселона Лионел Меси е по-добро
Коментари Харесай

Облекчение за Барса, Меси на линия за Ел Класико

Gong.bg

Състоянието на огромната звезда на Барселона Лионел Меси е по-добро от първоначалните прогнози и аржентинецът съвсем несъмнено ще бъде на линия за Ел Класико против Реал Мадрид на 6 януари. Това излиза наяве от информация на испанското издание AS, което прецизира, че нападателят е получил единствено мощен удар, който надали ще го извади от игра.

Източници на AS разкриват, че Меси е бил подложен на светкавични проби още в съблекалнята. С помощта на преносим ултразвук лекарите на „ блаугранас “ са създали обзор на засегнатото място, който не е открил нищо притеснително. В резултат на тежкия конфликт с Лато, Меси е получил огромна синина на четириглавия си бедрен мускул на десния крайник.



Независимо от тези резултати обаче, медиците на испанския първенец ще подложат петкратния притежател на „ Златната топка “ на нови проби в понеделник. Тогава синината ще се е разсеяла и ще може да се създадат по-прецизни изводи.

За момента обаче в Барселона нямат учредения да се тормозят, че ще бъдат без огромната си звезда за значимия конфликт с Кралския клуб. Срещата е на 6 януари от 22:00 часа на „ Камп Ноу “.

Припомняме, че Меси пострада при равенството 2:2 с Валенсия в мача от 22-ия кръг от Ла Лига. Техничарят се хвана за бедрото на десния крайник след конфликт с Лато, а след мача се появиха информации, че се касае за разтежение и занапред ще се преценя дали е целесъобразно голмайсторът да играе против „ белия балет “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР