Голямото предпразнично пътуване започна. Засилен е трафикът от автомобили на

...
Голямото предпразнично пътуване започна. Засилен е трафикът от автомобили на
Коментари Харесай

Засилен е трафикът от автомобили на изходите на столицата

Голямото предпразнично пътешестване стартира. Засилен е трафикът от коли на изходите на столицата. Патрули на пътна полиция са ситуирани на всички натоварени сектори в региона на столицата, както и по цялата републиканска пътна мрежа.

Голямото пътешестване стартира. Това се усеща по главните булеварди на София и на изходите на столицата, където в някои сектори има тапи. Има скупчвания по " Цариградско шосе ". Такава е обстановката и на входа на София.
Ком. Росен Рапчев, шеф на " Пътна полиция: Оправдаха се упованията, че ще има засилен трафик както на Републиканската пътна мрежа, по този начин и по огромните обитаеми места. Нямаме съществени произшествия. Не се образуваха съществени тапи като се изключи Автомагистрала " Хемус ". Между 14 и 16 часа имаше сериозна колона от коли. В момента всички пътища са проходими при зимни условия. Тези, които се движат по Автомагистрала " Струма ", би трябвало да са деликатни на територията на Дупница, тъй като там има сериозна мъгла. Препоръчваме в този сектор водачите да се движат с понижена скорост с нараснало внимание.
Засилено е полицейското наличие както по автомагистралите, по този начин и по Републиканската пътна мрежа. Пътните служители на реда оказват помощ придвижването да премине обикновено.

Приключили са всички ремонтни работи по Автомагистрала " Тракия ". По " Хемус " също ще приключат ремонтните действия за празничните дни. Движението на няколко места ще остане затруднено, само че е основана краткотрайна организация. До 20.00 часа е неразрешено придвижването на товарни коли над 12 т по автомагистралите и по някои от главните пътища от Републиканската пътна мрежа.

От Министерство на вътрешните работи предизвестяват, че ще извадят на пътя всички налични камери за скорост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР