Голямото дерби на Германия между и отново оправда очакванията за

...
Голямото дерби на Германия между и отново оправда очакванията за
Коментари Харесай

Ас на Байерн тръгна на бой, но видя, че зад него е Холанд и...

Голямото дерби на Германия сред и още веднъж оправда упованията за представление и доста попадения. В последна сметка баварците откраднаха триумфа след победа с 3:2, като решаващият гол пристигна от дузпа на Роберт Левандовски (полякът се регистрира с две попадения).
След мача обаче и различен доста любопитен епизод обикаля обществените мрежи и набира все по-голяма известност. В него настоящи лица са бранителят на Байерн Лукас Ернандес и нападателят на Борусия Ерлинг Холанд, който също съумя да се разпише, и то по доста хубав метод.
Става въпрос за обстановка, пристигнала малко след 50-ата минута, когато резултатът бе към момента 2:2. Тогава френският бранител влезе в единоборство с норвежкия атакуващ състезател и изглеждаше като че ли разгорещеният Ернандес ще потърси разпра с Холанд.
Щом се обърна обаче с лице към него и го зърна, внезапно смени настройката си и подаде ръка за привет към младия нападател. Норвежецът не одобри незабавно, само че след това двамата се поздравиха и потупаха мъжки, след което срещата продължи.
След мача пък съотборник на Холанд се изрече доста смело и извънредно против основния арбитър. Това стори .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР