Голямо стадо мъртви гринди открито на брега на Исландия.Група туристи,

...
Голямо стадо мъртви гринди открито на брега на Исландия.Група туристи,
Коментари Харесай

Голямо стадо мъртви гринди открито на брега на Исландия 18+

Голямо стадо мъртви гринди намерено на брега на Исландия.Група туристи, които летели с хеликоптер за Исландия и прелитали над брега на Löngufjörur, полуострова Снайфелнес, ненадейно видели доста тъжна картина: цялото крайбрежие било цялостно с трупове на мъртви гринди (черни делфини).Телата били единствено в избрана област и изглеждало, че е починало огромно стадо. Но, от въздуха това било невероятно да се разбере. (HiddenTruth.site)Част от труповете към този момент били отчасти покрити с пясък, тъй че съгласно водача на хеликоптера било невероятно да се каже сигурно какъв брой са делфините – към 50 или доста повече. Съдейки по степента на разложение, те лежали на пясъка в продължение на месец, а може би и повече.

 s2 1 - Голямо стадо мъртви гринди намерено на брега на Исландия (видео) 18+
След описа на очевидците, на мястото отиват специалисти. Повечето хора били шокирани от типа на мъртва бременна женска, която по време на изхвърлянето на брега към този момент раждала, а дребното е излязло от тялото й преди да почине.

 s3 - Голямо стадо мъртви гринди намерено на брега на Исландия (видео) 18+
Някои специалисти допускат, че всички гринди са били изхвърлени на брега, до момента в който са били още живи. След това постепенно са умрели от дехидратация. Никой не можел да им помогне, тъй като там е доста пусто място, където хората рядко идват.

 s4 - Голямо стадо мъртви гринди намерено на брега на Исландия (видео) 18+
Гринди или черните делфини от време на време правят всеобщи „ самоубийства “, хвърляйки се на брега, само че никой още не знае за какво вършат това.
Четете още: Земята изгуби следващия скотски тип – източната дива котка (видео)

 s5 - Голямо стадо мъртви гринди намерено на брега на Исландия (видео) 18+
Според една от версиите, гринди се усещат доста зле в плитки води. Те обичат дълбоки води, и когато се изгубят изпадат в суматоха. Причината е в неестественото намаляване на равнището на водата, заради климатичните промени. Стадата им могат да бъдат доста огромни, от 50 до 100 индивида.

 s6 - Голямо стадо мъртви гринди намерено на брега на Исландия (видео) 18+
Гринди са по-големи от елементарните делфини, само че по-малки от китовете. Дължината им е към 8,5 метра, а тежестта им – 800 кг.
Всяка година, като наклонността се усилва ужасяващо, се записват десетки случаи на всеобща крах на едри морски бозайници. Представяме ви няколко случая, които са песъчинка в пустинята от смъртни случаи:Началото на 2014 година, крайбрежията на Крит са покрити с тела на китове, убити от военни сонори.

 Убит от военни сонори
Убит от военни сонори Ежегодно единствено за един ден в края на юли или началото на август в Дания безмилостно се избиват хиляди делфини балини. Това се случва във водите на Фарьорските острови.

 Убийствата имат и аудитория
Убийствата имат и публикаНапример, през 2015 година, 250 кита и делфини са убити по време на обичайния лов.

 Зверства по традиция
Зверства по традицияФевруари 2017 година, над 400 кита са открити на плажа “Феъруел Спит ”, в залива Голдън Бей, на към 150 км западно от град Нелсън. 300 от тях към този момент мъртви.
Лятото на 2017 година, Япония, по време на годишен лов са убити 330 кита.

 Масово годишно изтребване в Япония
Масово годишно изтребване в ЯпонияВ началото на 2018 година, над 35 дребни кита със следи от пострадвания са открити мъртви, изхвърлени на изолиран бряг в Нова Зеландия.


 35 дребни кита
35 дребни кита В средата на 2018 година, край островите Чатъм, за една седмица, повече от 200 кита гринди са починали при обособени произшествия.

 Инциденти?
Инциденти?В края на 2018 година, към 150 кита бяха открити мъртви на плаж в Нова Зеландия.
В средата на 2019 година, на крайбрежията на Гърция са изхвърлени голям брой починали кашалоти от погълнато голямо количество боклуци.

 Снимката не се нуждае от коментар …
Снимката не се нуждае от коментар …Родното ни крайбрежие също не отстъпва. Намирани са свиреп убити делфини на брега.

 Зверски погубен и раздробен делфин на брега край Несебър
Зверски погубен и раздробен делфин на брега край НесебърМного зачестиха и случаите с делфини, които попадат в мрежите на риболовците и там се задушават и умират.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР