Голямата звезда на снукъра Рони О'Съливан си свърши отлично работата

...
Голямата звезда на снукъра Рони О'Съливан си свърши отлично работата
Коментари Харесай

Крусибъл зове: Рони О'Съливан спечели най-бързия мач в историята на Световното по снукър

Голямата звезда на снукъра Рони О'Съливан си свърши чудесно работата и във втората сесия на конфликта си с Тепчая Ун-Ну и завоюва с 10:1 " борбата на кралете на скоростта ", с цел да се класира на осминафиналите на Световното състезание в " Крусибъл ". Там ще го чака първата щека на Азия Дин Дзюнхуей, който се промъкна през първото си затруднение в " театъра на фантазиите " с 10:9 против Марк Кинг.

 " Крусибъл " зове: Експресен и безсърдечен старт за Ракетата

Ракетата водеше повече от безапелационно с 8:1 след първата сесия против евентуално най-големия карък в Шефилд, като довърши започнатото за към 26 минути и сложи нов международен връх по експедитивност на победа в този формат в " Крусибъл " - 1 час и 48 минути. Предишното върхово достижение в това отношение принадлежеше на Шон Мърфи, който предходната година разнищи Луо Хонгао с 10:0 за 2 часа и 29 минути.

 " Крусибъл " зове: Дин завоюва 19-ия фрейм против Кинг Гения от Чигуел осъществя брейк от 93 за 9:1, а след това се задоволи с мини-серии и посредством 48 затвори мача в своя изгода за негативно време.

And just like that! Ronnie O'Sullivan gets the job done early and knocks out Un-Nooh (10-1) in the first round.

Ronnie O'Sullivan will now face Ding Junhui in the next round of the Betfred World Snooker Championship!

#Snooker #ILoveSnooker pic.twitter.com/Vjw1TmJyeA
— BETFRED (@Betfred) August 3, 2020 Тепчая Ун-Ну, който дружно с Рони О'Съливан са най-бързите играчи в международния тур, още веднъж изтегли " късата съчка " при третото си присъединяване в " Крусибъл ". Първото му такова приключи с проваляне от Джон Хигинс, а предходната година евентуално заслужаваше да отстрани в първи кръг бъдещия първенец Джъд Тръмп, само че отстъпи трагично с 9:10. Сега пък трябваше да се изправи против великия О'Съливан и стана жертва на погром, защото бъркаше прекомерно постоянно, а Гения от Чигуел наказа всичките му грешки с безмилостна точност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР