Голямата звезда на баскетболния Далас Маверикс Лука Дончич ще пропусне

...
Голямата звезда на баскетболния Далас Маверикс Лука Дончич ще пропусне
Коментари Харесай

Лука Дончич е под въпрос за старта на сезона в НБА

Голямата звезда на баскетболния Далас Маверикс Лука Дончич ще пропусне предсезонния мач на отбора си в петък поради травма на прасеца, като е под въпрос и за откриващия мач за сезона против Сан Антонио Спърс на 25 октомври, съобщи " Ройтерс ".

Словенецът се контузи на подготовка в Мадрид на 9 октомври и мина ядрено-магнитен резонанс след прибирането на тима в Далас.

Треньорът на Маверикс Джейсън Кид успокои репортерите в понеделник, че положението му не е съществено, само че добави, че " ще бъде прегледан още веднъж по-късно през седмицата " Ден преди травмата Дончич игра единствено пет минути, в които вкара 9 точки в контрола против някогашния си тим Реал Мадрид. Испанците завоюваха мача против Далас със 127:123.

Кид сподели още, че гардът Кайри Ървинг се възстановя добре след травмата в региона на слабините. " Той е добре, ще забележим по какъв начин е на следващия ден и ще продължи напред ", сподели треньорът.

Дончич е четирикратен участник в мача на звездите в НБА, като предишния сезон вкарваше приблизително по 32,4 точки на мач, печелеше 8,6 битки и правеше по 8 асистенции в общо 66 мача./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР