Голямата звезда на Барселона Лионел Меси грабна най-ценното от отличията

...
Голямата звезда на Барселона Лионел Меси грабна най-ценното от отличията
Коментари Харесай

Лео Меси за първи път триумфира като The Best

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси сграбчи най-ценното от оценките The Best, връчвани от ФИФА за 2019 година – за състезател №1 в мъжкия футбол. Аржентинският талант сграбчи наградата за първи път от основаването им през 2016 година, когато завърши обединяването на премиите за Най-добър състезател съгласно международната футболна централа и „ Златната топка” на списание „ Франс Футбол”.

Кристиано Роналдо и Върджил ван Дайк бяха огромните съперници на Меси, като ще би трябвало да се задоволят само с попадането си в Идеалния тим на ФИФА за 2019 година. Португалецът не почете церемонията за втора поредна година (през предходната той остана подгласник на Лука Модрич). Иначе той завоюва първите две оценки The Best (2016 и 2017).

„ Преди всичко желая да благодаря на всички, които са ми дали тази премия. Всяка една премия за мен през годините е била изключителна. Най-важното, което би трябвало да ви кажа, е, че на първо място стои тимът. Без Барселона и националният тим не бих могъл да реализирам тези неща. Имам щастието довечера да бъда тук с моята жена и децата ни”, разяснява щастливият победител Лионел Меси.

„ Искам да споделя този миг с всеки един от вас. Чувствам се като вкъщи си. Трудно беше да дойда с моите деца тук. Искам да благодаря и да ви пожелая хубава вечер”, приключи Меси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР