Голямата звезда на Барселона и най-добър футболист за 2019 година

...
Голямата звезда на Барселона и най-добър футболист за 2019 година
Коментари Харесай

Меси обнадежди Барса преди мача с Интер

Голямата звезда на Барселона и най-хубав футболист за 2019 година съгласно ФИФА Лионел Меси ще вземе присъединяване в дуела против Интер от груповата фаза на Шампионската лига. Поне това сочат последните прогнози из испанските медии.

В сряда отборът на Ерненсто Валверде ще посрещне „ нерадзурите” в един от дълго чаканите конфликти в шампионата на огромните. Двата тима не потеглиха изключително безапелационно, като Барса се докопа до 0:0 като посетител на Борусия Дортмунд, до момента в който Интер се избави в последния миг от проваляне против Славия Прага вкъщи (1:1). Резултатът от този конфликт значително ще зададе тона в група F оттук насетне.

От началото на сезона Барса не можеше да разчита на Меси, който се завърна едвам неотдавна, но преди две седмици получи нова контузия в турнирния мач против Виляреал. 32-годишният състезател въпреки всичко през вчерашния ден взе участие в заниманието на първия отбор, въпреки и не изначало до дъно. По подобен метод в тренировката се включи и различен контузен ас на Барса – Усман Дембеле.

Според каталунското издание „ Спорт” Меси не би трябвало да има проблем с приемането на утвърждение от лекарския щаб във връзка вероятно присъединяване против Интер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР