Голямата звезда на Барселона и Аржентина Лионел Меси коментира ситуацията

...
Голямата звезда на Барселона и Аржентина Лионел Меси коментира ситуацията
Коментари Харесай

Меси: Дибала играе на моята позиция и това му пречи

Голямата звезда на Барселона и Аржентина Лионел Меси разяснява обстановката със своя съотечественик Пауло Дибала на вчерашната конференция на " лос гаучос " преди дуела с Испания. Както е известно, Дибала не бе извикан в националния тим на страната си от селекционера Хорхе Сампаоли за контролните срещи на отбора преди Мондиал 2018 в Русия.

Днес Аржентина ще премери сили с Ла Роха от 22:30 часа на новооткрития стадион на Атлетико Мадрид Wanda Metropolitano. Меси от своя страна разяснява думите нападателя на Юве, който преди време заяви, че е доста мъчно да се играе в един тим с носителя на 5 Златни топки.

" Говорих с Пауло. Това, което сподели преди време, е правилно. В Ювентус той играе на моята позиция и нападна местата, в които работя аз. Когато играем дружно, той би трябвало да се мести вляво. Там той не е привикнал да работи. По-трудно за нас е да играем в тази роля. Вдясно се усещаме по-добре, тъй като можем да навлизаме към центъра на терена и по този начин разполагаме с целия терен ", разяснява Меси. Примера дивисион 30 кръг, събота 31 март  Севиля 21:45предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР