Голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов връчи юбилейните десети

...
Голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов връчи юбилейните десети
Коментари Харесай

Димитър Бербатов награди “Успелите деца на България”

Голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов връчи юбилейните десети годишни награди “Успелите деца на България” на своята фондация. Още преди да подпише с най-успешния британски клуб “Манчестър Юнайтед” и преди да се трансформира в първия българин, първенец и голмайстор на британската Висша лига, Бербатов учреди фондация, посредством която да оказва помощ на изявените българчета в ученическа възраст да преследват фантазиите си.

През всяка от десетте години стотици гении попадат в клуба на съумелите деца с достиженията си през съответната година. Над 400 изявени българчета влязоха в Клуб 2017 с триумфи в изкуствата, науката и спорта през 2017 година Те са част от тима от спечелили на фондация “Димитър Бербатов” и ежедневно имат опция да усещат поддръжката на друго съумяло, пораснало дете, популяризирало България по целия свят с изявите си на футболния терен.

Стотици деца и родители участваха и на юбилейната гала. Научени, че всички във фондацията са част от огромно семейство, те приветстваха триумфите на другите гении, които към този момент са и техни другари. А по традиция персонално Димитър Бербатов отличи най-хубавите в областите “Изкуства”, “Наука” и “Спорт” в три възрастови групи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР