Голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов днес се дипломира.

...
Голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов днес се дипломира.
Коментари Харесай

Димитър Бербатов се дипломира и каза: Един ден може да стана министър на спорта

Голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов през днешния ден се дипломира. Бербо следваше " Спортен мениджмънт " в НСА. Новото попълнение на индийския Керала Бластърс приказва пред медиите след огромното за него събитие. Митко един ден може да ръководи футбола ни или даже да стане министър на спорта. Това съобщи самият той.

" Дали мога да застана отпред на БФС? Да, аз мога да бъда и министър с тази тапия, нали? Трябва да се целим високо, само че всичко с времето си . Сега още играя футбол. Догодина ще бъда на 37 години и полека-лека завършвам с кариерата.

Дали ще играя в България? Нищо не е изключено...

Този диплом ще ми помогне, в случай че реша да се занимавам с ръководство. Или мога да желая да съм министър... Мога и без документа, само че като се погледна в огледалото и нещо няма да е както би трябвало. В момента всичко си е по местата .

Сега отивам да упражнявам за мача на Христо Стоичков, който ще бъде забавен.

Дали може след Индия да се върна по терените на Първа лига? Нищо не е изключено, нищо не е изключено. Трудно се отхвърля човек! Като бях дребен си мислех, че стигна ли Манчестър Юнайтед, след това се отхвърлям, само че това са детски неща . Откажеш ли се, няма връщане ", сподели Митко.

Бербатов е в отлични връзки с сегашния министър на спорта - Красен Кралев.

 Димитър Бербатов разгласи повода за екзотичния си трансфер в Керала Бластърс
Бербатов: Подписах с Керала поради треньора, нека спечелим трофей

" Искам да дам нещо особено на почитателите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР